Menu

Puur op zondag

Op zondag is iedereen welkom om te komen lunchen en borrelen, we zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. (In januari en februari is Paviljoen Puur op zondag gesloten.) Wie iets te vieren heeft, kan het paviljoen reserveren met de tuin en is de perfecte plek voor een borrel, lunch of andere bijeenkomst. Onze kas is aanwezig van oktober t/m april.

Aanschuiflunch

Paviljoen Puur organiseert vijf zondagen (21 juli, 28 juli, 4 augustus, 11 augustus en 18 augustus 2024) in de zomer een aanschuiflunch aan lange tafels. Voor €55,- per persoon geniet je van een 3-gangen verrassingsmenu met lokale en seizoensgebonden ingrediënten, inclusief welkomsthapje en welkomstdrankje. De ontvangst is om 13:00 uur. Drankjes reken je apart af op de dag zelf. Reserveer en betaal vooraf met iDeal voor het menu. Annuleren of wijzigen kan kosteloos tot 14 dagen voor de reservering. Bij dieetwensen en/of allergieën doen we ons best om een passend alternatief aan te bieden, graag vermelden bij bijzonderheden in de reservering. Reserveren kan via deze link https://paviljoenpuur.nl/puur-op-zondag/

Lunch & borrel

Zondag, relaxdag. En daarvoor ben je bij Paviljoen Puur aan het goede adres. Elke zondag kun je bij ons terecht voor een lazy lunch of ontspannen borrel. Terwijl de kinderen door het hoge gras struinen of op ontdekkingstocht gaan langs de verlaten bunkers, geniet jij met een superdeluxe sandwich en goed glas wijn van de zon op ons gezellige terras of met een goedgevuld borrelplateau bij de knusse houtkachel in het paviljoen.

Historische wandeling

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Fort Diemerdam? Historische Kring Diemen organiseert regelmatig op zondag een wandeling van Fort Diemerdam naar kringenwetboerderij De Zeehoeve. Tijdens de wandeling vertelt een gids alles wat er te weten valt over Fort Diemerdam en de functies van de verschillende bouwwerken, waaronder de munitiebunkers en geschutsopstelplaatsen. De wandeling duurt een uur en deelname is gratis. Trek bij wisselvallig stevige schoenen aan.

Lieve woorden