Menu

Meetings & events

Een heel fort voor jezelf! Ons paviljoen kan exclusief gereserveerd worden voor vergaderingen, productpresentaties of andere zakelijke evenementen. De historische ligging en het onder architectuur gebouwde paviljoen maken het een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Dichtbij de stad en toch midden in de natuur, een inspirerende plek om de aandacht te vestigen op wat op dat moment belangrijk is. En kan de teamspirit wel een upgrade gebruiken? Het omliggende terrein is geschikt voor zowel mentale als sportieve activiteiten. Check hier onze faciliteiten en capaciteit https://paviljoenpuur.nl/faciliteiten/

Vergaderen

Koppen bij elkaar, maar dan wel even weg uit de dagelijkse realiteit. Want in een inspirerende omgeving komen vaak de beste ideeën boven tafel. Die tafel staat in ons paviljoen. En terwijl aan tafel spijkers met koppen worden geslagen, zorgt ons culinaire team voor de broodnodige brandstof. Goed om te weten: door de ligging vlak bij de snelweg is Paviljoen Puur uitstekend bereikbaar voor collega’s uit alle windstreken.

Productpresentatie

Een nieuw en bijzonder product verdient een bijzondere introductie. Fort Diemerdam is de uitgelezen plek om dat product in de spotlights te zetten. De mogelijkheden bij Paviljoen Puur zijn eindeloos, maar het doel is altijd hetzelfde: een onderscheidende productpresentatie die de genodigden zeker zal bijblijven.

Teambuilding

Waar een eeuw geleden militairen exerceerden, is vandaag het terrein om teamgeest en targets op scherp te zetten. In samenwerking met Fort Evenementen zorgt Paviljoen Puur dat iedereen, van stagiair tot CEO, mentaal en fysiek de zinnen kan verzetten zodat alle neuzen weer dezelfde kant op gaan staan.

Relatie-evenement

Paviljoen Puur is een mooi ‘geheim’ om te delen. Met de intimiteit van Fort Diemerdam als vertrekpunt is dit de perfecte locatie om de zakelijke band in een tot in de puntjes verzorgde maar informele sfeer te versterken. 

Borrel of diner

Om te proosten, om bij te praten, om te netwerken. Met klanten, met je team, met het hele bedrijf: een borrel, een chic vijfgangendiner of een informele barbecue. Bij Paviljoen Puur kun je alle kanten op. Het creatieve brein van onze kok en de mogelijkheden van onze binnen- en buitenkeuken zijn grenzeloos. Wat je ook kiest: culinair spektakel krijg je hier zeker. Binnen, of als het even kan buiten op ons gezellige, deels overdekte terras. 

Personeelsfeest

Work hard, play hard: als je medewerkers een feest hebben verdiend, helpen we graag om er iets bijzonders van te maken. Ontdek de mogelijkheden!

Lieve woorden