Menu

Puur op zondag

Op zondag is iedereen welkom om te komen lunchen en borrelen, we zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. (In januari en februari is Paviljoen Puur op zondag gesloten.) Wie iets te vieren heeft, kan het paviljoen reserveren; de tuin, de begane grond of de bovenverdieping mét dakterras is de perfecte plek voor een borrel, lunch of andere bijeenkomst.

Lunch & borrel

Zondag, relaxdag. En daarvoor ben je bij Paviljoen Puur aan het goede adres. Elke zondag kun je bij ons terecht voor een lazy lunch of ontspannen borrel. Terwijl de kinderen door het hoge gras struinen of op ontdekkingstocht gaan langs de verlaten bunkers, geniet jij met een superdeluxe sandwich en goed glas wijn van de zon op ons gezellige terras of met een goedgevuld borrelplateau bij de knusse houtkachel in het paviljoen.

Historische wandeling

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Fort Diemerdam? Historische Kring Diemen organiseert regelmatig op zondag een wandeling van Fort Diemerdam naar kringenwetboerderij De Zeehoeve. Tijdens de wandeling vertelt een gids alles wat er te weten valt over Fort Diemerdam en de functies van de verschillende bouwwerken, waaronder de munitiebunkers en geschutsopstelplaatsen. De wandeling duurt een uur en deelname is gratis. Trek bij wisselvallig stevige schoenen aan.

Lieve woorden