Menu

Veelgestelde vragen algemeen

Algemene voorwaarden  

klik hier            

Openingstijden

1 uur voor aanvang van het evenement is onze locatiemanager aanwezig om de laatste puntjes op de i te zetten.

Locatiemanager

Onze locatiemanager is tijdens jullie evenement de contactpersoon. Hij / zij helpt jullie met de basis techniek, bewaakt het tijdsschema, stuurt het personeel aan en is BHV-er. De locatiemanager kent de locatie van A tot Z en ondersteunt jullie het gehele evenement.

Ruimtes

Paviljoen Puur (zowel begane grond, als 1e etage) en tuin is voor jullie exclusief gereserveerd. De fortwachterswoning is ons kantoor en is niet te gebruiken.

Omkleden

Helaas beschikt Paviljoen Puur niet over douches en / of kleedkamers. Het invalidentoilet en eventueel (indien mogelijk) 1e etage kan hiervoor worden gebruikt.

Overnachten

Het is niet mogelijk om te overnachten bij Paviljoen Puur Klik hier voor hotels in de omgeving.

Optie

Een optie bij Paviljoen Puur is geheel vrijblijvend en is maximaal 2 weken geldig. Bij geen reactie wordt de optie automatisch verwijderd uit ons reserveringssysteem

Reservering bruiloft

De reservering is definitief wanneer de huurder uiterlijk 14 dagen na factuurdatum bij de boeking van de verhuurdatum de locatiehuur inclusief BTW te hebben aanbetaald. Rekeningen ter zake van horeca leveranties, technische faciliteiten en overige diensten, die de huurder gehouden is te voldoen, dient:

– 50 % te worden voldaan 60 dagen voor aanvang van de verhuurdatum

– 40 % te worden voldaan 30 dagen voor aanvang van de verhuurdatum

– 10 % te worden voldaan na de verhuurdatum en dan 14 dagen na factuurdatum.

Reservering meeting en events

– 75 % te worden voldaan 14 dagen voor aanvang van de verhuurdatum

– 10 % te worden voldaan na de verhuurdatum en dan 14 dagen na factuurdatum.

Voor alle reserveringen gelden de algemene voorwaarden van Puur Producties BV

Wijziging op kostenoverzicht

Het menu, invulling van de dag, aantal gasten, definitieve tijden kunnen tot 7 werkdagen voor aanvang van het evenement worden aangepast.

Taxi

TCA Amsterdam, Taxicentrale DIEMEN, Zapp vip vervoer voor Valet parking en thuisbreng service.

Parkeren en vervoer

Klik hier                        

Decoratie, aankleding en bloemen

De decoratie, aankleding en bloemen wordt door onze vaste partner Smuk Styling verzorgd. Bij uitzondering is in overleg eigen decoratie en bloemen mogelijk. Let op; decoratie kan niet eerder dan 3 uur voor de start van het evenement worden geplaatst. Decoratie en bloemen dienen direct na afloop worden weggehaald i.v.m. met andere evenementen.

Vuurwerk, wensballonnen en sterretjes

Onze locatie is gelegen midden in het groen en wij hebben respect voor de natuur en onze omgeving. Daarnaast hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Het gebruiken van vuurwerk, sterretjes en wensballonnen is dan ook niet toegestaan.

Internet en techniek

Op onze locatie is internet aanwezig in de binnenruimtes. Buiten in de tuin is er geen WIFI beschikbaar. Voor een live verbinding of extra internetmogelijkheden, kunt u contact opnemen met onze partner www.bazelmans.com. De basis techniek pakket inclusief de zaalhuur vind je via deze link

Catering

Paviljoen Puur beschikt over een eigen chef kok en keukenbrigade. Het meenemen van eigen dranken en eigen catering is niet mogelijk.

Personeelsmaaltijden

Voor crew zoals een; Weddingplanner, fotograaf, videograaf en / of muzikanten kunnen wij een personeelsmaaltijd faciliteren. Dit graag uiterlijk 7 dagen voor het evenement doorgeven aan Paviljoen Puur.

Dieetwensen en allergeneninformatie

Dieetwensen en allergenen zijn uiteraard geen probleem. Dit graag uiterlijk 7 dagen voor het evenement doorgeven aan Paviljoen Puur.

Drone, fotografie en video

Klik hier voor de regels bij gebruik van een drone .Fotografie en video is mogelijk op onze locatie

Externe leveranciers

De inzet van externe leveranciers is in overleg mogelijk.

Lieve woorden