Menu

Over Paviljoen Puur

Paviljoen Puur is in alle opzichten uniek. Het onder architectuur gebouwde paviljoen is onderdeel van Fort Diemerdam, een plek vol historie dus! Letterlijk, want ooit lagen hier duizend bommen en granaten opgeslagen. Nu is het een plek die zich bij uitstek leent voor zowel zakelijke bijeenkomsten als bruiloften en andere feesten. Dicht bij de stad en toch midden in de natuur. Naast ons paviljoen kun je in de zomer heerlijk genieten van onze tuin met stretch tenten, en van oktober t/m april van onze sfeervolle kas. Voor elk seizoen hebben we iets bijzonders te bieden.

Fort Diemerdam

Paviljoen Puur ligt midden in het groen bij Fort Diemerdam en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een verdedigingsring van 135 kilometer rondom de stad. De Stelling werd aan het eind van de negentiende eeuw aangelegd door het Departement van Oorlog en bestaat uit forten en batterijen, dijken en sluizen. UNESCO heeft de Stelling in 1996 op de Lijst van Werelderfgoed opgenomen vanwege haar waarde voor de mensheid.

Op de plaats van de voormalige conducteurswoning van Fort Diemerdam is in 2012 Paviljoen Puur gebouwd. Het historische terrein omvat onder meer een gerestaureerde fortwachterswoning, (munitie)bunkers en geschutopstelplaatsen. Als beherend pachter laat Puur Produkties gasten graag kennismaken met de historie van het terrein. Dat doen we in samenwerking met de vrijwilligers van Historische Kring Diemen.

Openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag is onze locatie exclusief beschikbaar voor evenementen. Op zondag zijn wij van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor lunch en borrel. Op de zondagen in januari en februari zijn wij gesloten.

Eten & drinken

Of het nou gaat om een chique lunch voor een select gezelschap, walking dinner voor de hele familie of een luilekkerlunch: ons culinaire team maakt van elke maaltijd een feestje. We denken graag met je mee en doordat we de beschikking hebben over zowel een binnen- als buitenkeuken is eigenlijk niets onmogelijk. Om de kwaliteit en service van onze keuken te garanderen, is het niet toegestaan eigen eten, drinken of een cateraar mee te nemen.

De Kievit Bruiloften
Trouw Trendy
De Kievit Bruiloften

Lieve woorden