Menu

Veel gestelde vragen trouwen

Op deze pagina vinden jullie de veel gestelde vragen over trouwen bij Paviljoen Puur.

Huwelijks voltrekking / trouwambtenaar

De afdeling burgerlijke stand van de gemeente Diemen informeert jullie graag over de mogelijkheden van de huwelijksvoltrekking en de leges die jullie rechtstreeks betalen aan de gemeente Diemen.

Werkwijze

Nadat jullie de overeenkomst hebben getekend ontvangen jullie de factuur voor de huur van Paviljoen Puur, na betaling is de datum bevestigd.

3 maanden voor het huwelijk vindt er een detail gesprek plaats. De keuzes van het menu, dranken en tijden worden besproken. Dit kan online of op locatie van maandag t/m donderdag. Andere dagen zijn helaas niet mogelijk i.v.m. evenementen.

30 dagen voor het huwelijk vindt het laatste detail gesprek. De gehele offerte wordt van a tot z besproken. Dit kan online of op locatie van maandag t/m donderdag. Andere dagen zijn helaas niet mogelijk i.v.m. evenementen.

7 dagen voor aanvang van het huwelijk ontvangen wij graag het definitieve gastenaantal per dagdeel en dieetwensen, keuze van het menu (op de dag zelf kiezen is niet mogelijk) en eventueel allergeneninformatie.

Uiteraard is het mogelijk om ons een e-mail te sturen of ons te bellen. Wij streven er naar om jullie e-mail binnen 48 uur te beantwoorden.

Locatie bekijken

De locatie kan in 2024 op zondag 29 september en zondag 24 november 2024 tussen 12.00-17.00 uur worden bekeken, Inschrijven is niet nodig. De locatie is dan aangekleed met diverse mogelijkheden en biedt volop inspiratie voor jullie dag.

Op zondag tussen 12.00 -17.00 uur (uitgezonderd de maanden januari en februari) kan er worden gereserveerd voor lunch en borrel. Het is dan mogelijk om zelfstandig rond te lopen op de locatie. Let op reserveren is noodzakelijk.

Vuurwerk, sterretjes, wensballonnen en confetti

Het gebruik van vuurwerk, sterretjes, wensballonnen en confetti is ten strengste verboden.

Drone, fotografie en videografie

Klik hier voor de regels m.b.t. het gebruiken van een drone. Fotografie en videografie is toegestaan op het gehele terrein.

DJ en entertainment

Buiten is akoestische muziek of licht versterkte muziek mogelijk. Binnen gelden er geen restricties als de deuren gesloten blijven. Entertainment kan geboekt worden via onze partner Quinq Entertainment. Bij het meenemen van een eigen DJ is het verplicht om gebruik te maken van onze techniek. Klik hier voor de specificaties.

Stroom en internet

In het gehele pand en in de tuin is op alle plekken 220 v stroom aanwezig. Ook op de ceremonieplek. WIFI en krachtstroom zijn binnen beschikbaar op aanvraag.

Bedienen muziek

Tijdens de ceremonie dient de ceremoniemeester de muziek te bedienen. Een eigen meegenomen device kan worden gekoppeld met bluetooth. Ons advies is om de muziek lokaal te downloaden op de device. Voor borrel, diner of feest kan de link worden gedeeld per e-mail met Paviljoen Puur. Paviljoen Puur zorgt dat muziek wordt afgespeeld.

Taart

Bij gebruik van een externe leverancier voor een taart of sweettable, dient de leverancier uiterlijk 7 werkdagen van te voren contact op te nemen met Paviljoen Puur voor afstemming.

Strooien tijdens ceremonie

Het strooien van bloemblaadjes, rijst en confetti is niet mogelijk.

Gebruik beamer

Op de begane grond en 1e etage hangt een vaste beamer. Het is niet mogelijk om deze buiten te plaatsen. Er is tevens geluid beschikbaar. Bij gebruik zelf een laptop meenemen en bij een MAC tevens een verloopstekker naar HDMI meenemen.

Microfoon

Zowel buiten en binnen is er een microfoon aanwezig om te speechen tijdens ceremonie, borrel, diner en feest. Deze microfoon is niet geschikt voor zang.

Trouwauto

Bij aankomst kan de auto op aanwijzen van locatiemanager op het terrein worden geparkeerd. Na afloop van het huwelijk dient de auto weg te zijn. Het is niet mogelijk om de auto te laten staan tot de volgende dag.

Naamkaartjes

De ceremonie en tafels worden op en afgebouwd door Paviljoen Puur. De naamkaartjes worden door door de ceremoniemeesters geplaatst.

Overnachten

Je kunt bij Paviljoen Puur niet overnachten. Klik hier voor hotels in de omgeving.

Lieve woorden